Tuesday, 8 November 2011

steven tyler tok wan rock

 (klik kat gambor nak bagi besor)


''aii kolddd steyyy ewwekkk jass tu hiyerr yob briiitenggg...
wachh yu semaii waill yu arr slipennn
farr eweyy en deriminggg.... ~~~''

member koy nyanyi time bawok moto honda cub c70 habeh tempias kena koy hat duk belakang.. doh jadi adat menumpang ye dok?sabau aje je... jangan banyak objection kata arwah A.R Tompel (al fatihah untuk beliau).. yg sebetui nye koy bukan nak citer pasei numpang mau pun air liur..
  
dah lama jugak koy nak menjenguk laman blog nih.. bukan kemende pun, kes terlupa password je... jenuh juga koy menung amende passwood nye tu.. syahdan pada suatu hari sedang ngambik baju peram dalam raga belakang pintu... tup tup baru terperasan ada tulisan belakang pintu... chek punya chek... rupanya situ koy nulis password nye... jadi sedikit tips... jika anda banyak sangat laman2 jenis sign in, molek juge anda tulis kat belakang pintu... kompom tak ilang punye kecuali pintu anda org kebas.. yang sebetui nye koy bukan nak cerita pasal pintu mau pun password. yang sebetuinye loy tak de mende nak citer pun... hehehe...

kalu deme nak tau serba sikit pasal atok ni... gi nengok kat sini
-------> 
http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Tyler
 
macam macam citer adaaaaa kat situ... betui ke idok, ntoh le... tak reti koy nok mengkabornye huhuii..
 
 
 
 

No comments:

Post a comment