Thursday, 27 December 2012

Slash

(klik kat gambor kalu nak bagi besor)


Hmm lame benor koy koy tak menghapdetkan blog cabuk koy nih.. nak kata bizi sangat pun dok juge.. nak kata tak de ceghiter, mungkin juge..walau bagaimanapun, blog ni tidak di adakan untuk banyok cerita, tapi sekadar gambor-gambor mahupun lukisan aje.. masa akan datang tak tau le koy..tengok le cenggane ceghiternye.. tapi yg tepatnye koy tak hapdet blog, koy terlupa password hehehe.

ini adalah karikatur koy yang lama-lama masih ada dalam simpanan koy.. asei nye hanye menggunakan pen dan berus je.. tapi gambor yang dalam blog nih koy edit le sikit-sikit menggunakan cik photoshop cs3 binti adobe.. koy nak ceghiter pasal pakcik rock ni pun rasenye ramei doh yang kenal.. tapi kalu ada yang tak tahu, deme gi sini -------> http://en.wikipedia.org/wiki/Slash_(musician)  sekian terima kaseh..

No comments:

Post a comment